tisdag 10 juli 2012

2012 Valencia Marathon

Hoppla! Från idé till anmälan på ca två dygn - spontanitet förlänger livet!

Anmälan och betalning, check!

Jag ställer alltså upp i Maraton Divina Pastora i Valencia den 18e november i år och det blir min debut på distansen. Konstaterade tidigare i veckan att det skulle vara fint att kunna stänga året med att vara race ready i en av tre delgrenar på en Ironman och att planerna på en vårmara 2013 förvandlats till funderingar om en höstmara.

I kommentarsfältet samt i en kort mailväxling därefter föreslog Jörgen att jag skulle hänga på honom och hans partner-in-crime-i-marasammanhang-Annika till Valencia och så blir det. Så nu handlar det inte längre om funderingar på en höstmara - det blir en höstmara!

Spanien i november torde innebära idealiska förhållanden. Dessutom verkar det vara ett väldigt trevligt lopp när man kikar på reklamfilmen med en avslutning där man löper över vatten.


Jag inväntar mitt resultat på Malmö Halvmarathon i augusti innan jag sätter upp tidsmål och sånt där. Har ju knappt sprungit slätt och asfalt sedan jag började träna och har egentligen ingen aning om var jag står kapacitetsmässigt.

Men f*n vad kul! Ett marathon i år! Det fanns inte på världskartan när 2012 inleddes men är ett urgammalt livsmål väl värt att beta av detta märkliga år.

2 kommentarer:

  1. Va gött. Vi bokar naturligtvis in en stabil matfrossa på kvällen.

    SvaraRadera
  2. Yes - frossa blir det! Är så grymt nöjd med att ha fått in en mara i mitten av november i kalendern - ligger helt perfekt tidsmässigt för mig och verkar ju vara ett väldigt trevligt lopp.

    SvaraRadera