söndag 3 juni 2012

Loppstatus

Det har hänt en hel del när det gäller framtidsplaneringen på denna hälsoresa och på denna vilodag, dagen efter ett rejält långdistanspass, är det väl ett alldeles utmärkt tillfälle att summera det som definitivt fastslagits om framtidsplanerna:

Lidingöloppet

Årets stora mål och min första deltävling i en Svensk Klassiker som skall löpas sista helgen i september. Jag är sedan länge anmäld och har nu fått bekräftat ifrån tävlingsarrangören att jag, baserat på min tid ifrån LL on Tour i Karlskrona, seedas upp till startled 4, vilket var lite av ett drömmål.

Om någon läsare är intresserad så sitter jag på ett presentkort till startavgiften som jag vann i en utlottning. Presentkortet är inte personligt och jag bjussar på ett bra pris (under ordinarie) till den som hör av sig. Först till kvarn gäller!

Malmö Halvmarathon

En halvmara på hemmaplan dryga månaden före det stora elddopet får ju betecknas som det ultimata genrepet inför Lidingö. Sedan en tid tillbaka är jag anmäld till loppet som går av stapeln den 11 augusti.

Göteborgsvarvet 2013

Ett av världens största årliga löpevent och en fantastisk folkfest. Nästa år står jag på startlinjen i denna halvmara (18 maj 2013). Man öppnade för anmälningar nu i juni och undertecknad har säkerställt att JOHB finns representerat på startlinjen genom att betala in anmälningsavgiften.

Utöver dessa definitiva planer finns massor av lösa funderingar där jag inte riktigt hunnit till beslut ännu. En allt vanligare återkommande tanke är att kombinera nästa års Klassiker-slit med en satsning på triathlon. Det enda som får mig att tveka är att jag aldrig gillat bad och vatten - simning är trots allt en betydande del av triathlon och jag måste bli mer komfortabel i vatten innan jag går till ett sådant beslut. Jag lär återkomma i ärendet...

4 kommentarer:

 1. hej !
  jag skulle verkligen behöva hjälp med bra och effektiva magövningar man kan göra på gymmet och hemma, har du någon du skulle kunna tipsa mig om ?

  Jag skulle uppskatta det till tusen !
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Sanna! Jag skickade ett svarsmail till mailadressen som anges på din blogg. Vanliga hederliga sit ups skall aldrig underskattas!

   Radera
 2. Häng på oss till Sövde den 15/7 och testa på en liten speed triathlon. Kul, opretantiöst och en test av triathon - vi brukar ha hur kul som helst. Några hundra meter simning, 2 mil cykling och 5 km löpning. Folk kommer med cykelkorgar med blommor i till den lilla rundan. På halv iron man har de riktiga grabbarna inga cykelkorgar....
  //Vasaloppan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade jag väldigt gärna gjort men jag befinner mig utomlands den veckan. Men nästa år lär jag hänga på, dock utan cykelkorg eftersom jag troligen kommer satsa på en halv IM.

   Radera