torsdag 23 augusti 2012

Långt till kaklet

Urk! Ingen höjdare i simhallen idag. Det enda positiva var väl att jag hade lyckats leta mig dit - jag som fram tills i söndags aldrig hade simmat längre än 200 meter och nu har jag dunkat av tre kilometerspass på fem dagar...

Redan från första simtaget (eller vad man nu ska kalla mina rörelser för) kändes det motigt, stelt och jobbigt. Andhämtningen stack iväg rätt rejält i början och den tillstymmelse till taktkänsla som jag kunde ana i tisdags vart som bortblåst.

Lite förvånad blev jag klockan lästes av och det trots allt bara hade gått 30 sek långsammare än senast för den upplevda känslan var att jag stod helt stilla stundtals i vattnet. Ingen kärring i badmössa heller att ta sikte på den här gången vilket gjorde det svårare att trigga sig till något som skulle föreställa en spurt.

Annars är allt fokus på helgens planerade långpass i Bokis. På lunchen idag kom jag ihåg att inhandla ett knippe nya gel så nu är energitillskottet säkrat tills på lördag. Jag hoppas och tror på distansrekord! :)

4 kommentarer:

 1. Heja dig! 86 dagar kvar till Valencia! Lycka till på långpasset :)

  SvaraRadera
 2. Lite nervös över hur det ska gå idag, tycker jag haft lite karaktärsproblem på löpningen efter semestern. Såg på din hemsida att du varit någon vända nere i Malmö - blir det fler sådana så hör av dig så kör vi ett pre-Valencia pass!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag kommer ner till Malmö i september, då kör vi!
   Tyvärr skadade jag ju mig på sthlm marathon så är fortfarande väldigt osäker om det blir maran i Valencia eller 10 km loppet som går samma dag. Har köpt startbevis till båda. Kan träna i princip allting förutom löpning på asfalt just nu, mjuka stigar och kortare pass går bra. Men är ju några månader kvar och mycket kan hända! :) Kör hårt!

   Radera
  2. Vad kul! Hör av dig några dagar innan så styr vi upp lämplig löprunda beroende på hur långt du kommit med din skadeåterhämtning! Kör hårt men var försiktig!

   Radera