måndag 5 november 2012

Intervju i Radio Malmöhus inför Valencia

Det var rätt länge sedan jag tyckte att mina målsättningar och satsningen rent generellt var något extraordinärt. Förmodligen är det en del av den mentala förberedelsen att bara bestämma sig för att en Ironman kan väl vilken soffpotatis som helst ta sig an bara det finns en plan och man plöjer ner lite tid och energi i saken? Klart jag fixar det där - hur svårt kan det vara liksom? Bara att peka på sig själv i spegeln och försöka se lite övertygande ut (så kanske man kan lura sig själv åtminstone) och sedan är det bara att kämpa på:


Därför ger det lite perspektiv på vad man sysslar med när Radio Malmöhus (efter tips från en jobbkollega) ringer upp och gör en intervju inför maran i Valencia. Det blir svårt att backa ur satsningen nu när hela Malmöhus Län blivit insatta i saken liksom...

Klippet ligger, om jag förstår saken rätt, ute i 30 dagar. Spola fram till ca 12:20 in i sändningen och hör hur jag förespråkar pannbensträning, blir kallad killen.nu och gör mitt bästa för att låta radiomässig.

Hur funkar det där egentligen med intervjun och så, undrar någon kanske? Tja, man blir uppenbarligen uppringd drygt fem minuter innan man ska gå live för att förhandssnacka lite och får sedan lägga prepp-minuterna på att hitta ett ställe att parkera bilen på (en ödslig mack i Arlöv 4 sek innan jag "på:ades") och sedan är det bara att köra - hur svårt kan det vara? :)

Låtvalet? Äh, kom över en plåt till Bon Jovi i Stockholm i sommar under gårdagen så det var det första som kom fram i huvudet som kunde vara lämpligt.

Hur klarade jag mig då? Ok, tyckte jag väl ändå? Eller?

Nu tillbaka till vardagen efter en mycket kort stund i mediarampljuset. Motionscykeln nere på gymmet står och blir kall denna måndagskväll och det duger inte om jag ska ro det här i mål. För hela Malmöhus Läns skull!

2 kommentarer:

  1. Kul att höra dig! skötte dig hur bra som helst men hörde aldrig din blogg nämnas, hoppas läsarna hittar hit iaf. ses snart, som det ska springas! :)

    SvaraRadera
  2. Det var Sveriges Radio så jag mesade ur och vågade inte göra reklam :) Rätt val förstod jag efteråt när jag frågade. Nåväl, så himla kul det ska bli - bara ca en vecka kvar. Var tog tiden vägen?

    SvaraRadera