måndag 7 januari 2013

Krackelerande karaktär?

Vad hände där egentligen?

Hade parkerat bilen utanför simhallen och fysiskt plockat ut träningsväskan (som jag så duktigt packat på morgonen innan jobbet för att den skulle få åka t/r Helsingborg och jag skulle kunna ta mig direkt till simhallen efter arbetsdagen) ur bagageluckan när jag bara kände att "Nä men om man skulle ta och surfa lite på telefonen i passagerarsätet?". 10 minuter senare hade jag fortfarande inte hittat någon kul rubrik på Aftonbladet utan kastade in träningsväskan igen i bagageluckan och körde hem. Utan att ha fått till någon simning.

Vad hände där egentligen?

Så olikt mig och mitt oftast komiska, lätt nitiska, förhållningssätt till den förutbestämda träningsplanen. En revolution mot mig själv liksom. En ren tvärvägran. Som en häst framför ett hinder. Så oväntat. Direkt out of the blue.

Vad hände där egentligen?

Något intuitivt och flummigt inom mig fick styra skutan i några minuter och simning var tydligen det som minst av allt önskades. Då blir det således minst två raka "lediga dagar" eftersom morgondagens konferensschema inte lämnar några som helst öppningar till idrottslig aktivitet. Därefter följer ett antal dagar i Örebro med högst osäkra träningsförutsättningar. Kan bli en vecka där jag håller knapp styrfart rent träningsmässigt?

Vad hände där egentligen???

4 kommentarer:

 1. Sånt som händer.
  För mig har det aldrig hänt när jag väl varit på plats utan alltid när jag legat i soffan och letat ursäkter.
  Ett avsnitt till, nä jag måste äta först, ett avsnitt till, kort pass idag och långpass imorgon och sedan helt plötsligt är klockan för mycket och det blir inställt.
  Men nu får jag i alla fall en chans att komma ikapp på den prestigefyllda funbeat cupen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkterna brukar göra sig påminda i soffan så min normala taktik är att byta om redan på jobbet eller åtminstone ha träningskläderna med i bilen. Men en "vägran" på plats kändes lite unik och så olik mig. Tänk förresten på att jag har egenkomponerat skidläger nästa weekend Jörgen så du får pressa på ändå om du ska ikapp och förbi i cupen de närmaste veckorna!

   Radera
 2. Konferens...? Bara googla på "hotel room workout". En ny värld öppnar sig ;)
  Örebro? Våga ge dig på ett "springa vilse pass". Det finns oftast en hitta tillbaka funktion i Garmin - annars ta med telefonen...

  Det finns nästan alltid möjligheter att träna - men ibland får man vara kreativ... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med full konf-agenda från morgon till midnatt vore det enda kreativa alternativet arbets-skolk. Hmmm...nä.

   Men både sim- och löpkläder finns med i resväskan på min minitour i Sverige som imorgon når Örebro. Och ja...jag har googlat in en simhall och klurat ut en löprunda via nätet! :)

   Radera