måndag 14 januari 2013

Sälen till helgen

Helt obegripligt hur snabbt tiden rinner iväg - det är ju redan i den här veckan jag ska sticka upp till Sälen, träna längdskidor och göra långloppsdebut!

Vi blir tre pers som möts upp. Utöver undertecknad kommer David (min partner in crime på Klassikern) att ansluta ifrån Stockholm och Lengan (min resepolare och självutnämnde manager) ansluter ifrån en förort till en förort till Enköping.

Stugan är bokad från torsdag till söndag och skall se ut så här:


Lite mer exakt är den belägen i Gubbmyren med goda skidbussanslutningar, längdspår in på husknuten etc. Gubbmyren är utsatt på denna Sälenkarta:


Lite spännande skall det allt bli med loppdebut på längdskidor. Risken är att man kör på sig så mycket träningsvärk dagarna innan att det kan bli lite plågsamt med ett halvt Vasalopp men...that's what träningsläger are till for?

Lite mindre spännande blir det kanske att bila upp solo. Får försöka sjunga mig vaken, eller nåt.

2 kommentarer:

 1. Lycka till !
  Jag gör själv också skidlopps-premiär till helgen. Västgötaloppet på söndag, med hela 15km på snö på mina gamla skidor i bagaget. Blir intressant på helt nya skidor dessutom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma Peter! Nu får vi ju debutupplevelser att jämföra. Det enda jag egentligen är orolig för är att jag ska köra slut på krafterna dagarna innan.

   Radera